Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

Με την εξέλιξη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης να είναι ραγδαία τα τελευταία χρόνια, η Super Soco παρακολουθεί τις εξελίξεις και παρουσιάζει νέα μοντέλα για το 2021 και μάλιστα με το βλέμμα στην ικανοποίηση πιο σπορ ορέξεων των αναβατών! Οι νέες μοτοσυκλέτες και scooter της εταιρείας συνδυάζουν επιδόσεις με πρακτικότητα και οικονομία και θα σε κάνουν να ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι στη σέλα μιας καθαρά ηλεκτρικής κατασκευής.

Super Soco CPX
Με βασικές αρετές την πρακτικότητα και την ευχρηστία, το CPX προσθέτει ενέργεια και οικονομία και αφαιρεί κόστος χρήσης στην καθημερινή σου σχέση συμβίωσης μαζί του. περισσότερα »

Super Soco CUx
To Super Soco CUx πρεσβεύει την εύκολη και «καθαρή» μετακίνηση στην πόλη, με πολύ καλά οδηγικά χαρακτηριστικά και το σημαντικό ατού της δυνατότητας φόρτισης, οπουδήποτε υπάρχει παροχή ρεύματος, χάρη στην αφαιρούμενη μπαταρία. περισσότερα »

Super Soco TC Max
Με τον ισχυρότερο κινητήρα της μάρκας και τελική ταχύτητα που πλησιάζει τα 100 χιλιόμετρα την ώρα, το TC Max είναι μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που φτιάχτηκε για να κινείται μέσα και έξω από την πόλη. περισσότερα »

Super Soco TS
Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα πόλης, που υπόσχεται ευέλικτες και στιλάτες μετακινήσεις με αυτονομία έως και 150km, με τη χρήση και της δεύτερης μπαταρίας! περισσότερα »